Følgende hjemmesider er ejet og drevet af Diana Roed og er en del af sportsrytter.dk /v Diana Roed.
– DianaRoed.dk
– SportsRytter.dk
– OnlineRideskole.dk

Personlige data ved køb og samtykke

Når du handler hos DianaRoed.dk, SportsRytter.dk eller OnlineRideskole.dk, eller giver samtykke til at jeg må kontakte dig pr e-mail i forbindelse med nyhedsbreve og tilbud, skal du som minimum angive følgende oplysninger:

  • dit navn
  • din e-mailadresse

og i nogen tilfælde også

  • din adresse
  • dine betalingsoplysninger
  • dit firma/cvr nr
  • din firmaadresse

Disse oplysninger er nødvendige for at jeg kan opfylde min del af aftalen i forbindelse med et køb og du kan få en faktura til dit regnskab.

Datasikkerhed

Den serviceydelse eller det produkt du køber, er registreret i EasyMe, Dinero og MailerLite. Det er også her dine personlige data gemmes. Derfor har jeg indgået en databehandler aftale med EasyMe, Dinero og MailerLite, der sikrer, at dine personoplysninger gemmes og behandles på en sikker og fortrolig måde i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Sådan anvender jeg dine oplysninger

Dine personlige oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Når dette formål ikke længere er opfyldt eller relevant, vil dine personlige oplysninger bliver slettet.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning af personlige data

Du kan altid henvende dig til mig og få oplyst hvilke af dine personlige oplysninger jeg har registreret og gemt. Mine kontakt oplysninger er:

Firma: sportsrytter.dk v/Diana Roed
CVR: 27 62 83 46

Diana Roed
Skindegyde 6, Rolfsted
DK-5863 Ferritslev

Mobil: +45 29 67 60 76
E-mailadresse: diana@dianaroed.dk